술이 건강과 사회에 미치는 영향-4

살이되는 정보 2018. 4. 22. 10:00
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Those who are identified as hazardous drinkers can then be offered brief advice about changing their drinking patterns, including discussing the possible harms from alcohol (and cancer risk)

고위험군의 음주자들은 암과같은 음주로 인한 위험에 대해서 상담을 받을 수 있습니다.

술과 암의 상관관계에 대해 주의심 일크기기(raising awareness of the link between alcohol and cancer)

Since the evidence is clear, more can be done to increase awareness and acceptance of the link between alcohol and cancer. We can learn from the experience with tobacco. It can take years before evidence of health risks from a favoured recreational drug is widely accepted, amongst health professionals as well as the public. Meaningful action to mitigate these risks takes even longer. Professor Ian Olver (2013), of Cancer Council Australia, has some advice on getting the message out, through disseminating evidence-based information and debunking poor information. He says, “We can’t aim to control cancer if people continue to smoke, drink at risky levels, get too much sun exposure, are physically inactive and have a poor diet. Unfortunately, too often people pay attention to cancer myths, and so disregard important messages about these scientifically proven causes of cancer.” 

증거가 분명하기 때문에, 우리는 술과 암의 연관성에 대한 인식과 인정을 높이기 위해 더 많은 일을 할 수 있습니다. 우리는 흡연의 예를 통해 교훈을 얻을 수 있습니다. 보건전문가와 대중사이에서 사용되는 기분전환용 약이 건강에 위험을 끼칠 수 있다는 사실이 받아들여지기까지는 수 년이 걸렸지만, 이러한 인식이 확산되어 반응으로 나타나기까지는 더 오랜 시간이 걸렸습니다. 호주 암 연구소의 올리버 교수는, 증거에 기반한 정보를 전파하여 메시지를 전달하기 위한 조언을 제공합니다.  그는 "사람들이 담배를 피우거나, 위험한 수준으로 마시고, 너무 많은 햇볕에 노출되거나, 육체적으로 활동적이지 않고,식이가 나빠지면 암을 통제 할 수 없다. 불행히도, 너무 자주 사람들은 암 신화에는 주의를 기울이고 과학적으로 입증 된 암 원인에 대한 중요한 메시지는 무시합니다. "

고위험 음주자를 분류하여 암의 위험을 줄이기(Reducing cancer risk by identifying people with hazardous drinking)

Health professionals have a prominent role to play in increasing awareness of alcohol as a carcinogen. A role for health professionals, particularly in primary care, is to ask all patients who present for health care (even for problems unrelated to alcohol) about their alcohol use, using a validated alcohol screening tool such as CAGE1 or AUDIT2. Those who are identified as hazardous drinkers can then be offered brief advice about changing their drinking patterns, including discussing the possible harms from alcohol (and cancer risk). Some may require a referral to more specialised alcohol treatment services. 

Such routine screening and brief intervention (SBI) practice has been effective in reducing hazardous alcohol use and harms from alcohol in overseas studies (Kaner et al., 2007).

건강 전문가들은 발암 물질로서 알코올에 대한 인식을 제고하는 중요한 역할을합니다. 건강 전문가를위한 역할, 특히 1 진료의 역할은 CAGE1 또는 AUDIT2 같은 검증 알코올 검색 도구를 사용하여 알코올 중독과 관련된 문제가 아닌 건강 관리를 위해 모든 환자에게 질문하십시오. 위험한 음주자로 밝혀진 사람들은 알코올 ( 위험) 가능한 해를 논의하는 것을 포함하여 음주 패턴을 바꾸는 것에 대한 간단한 조언을 제공받을 있습니다. 일부는보다 전문화 알코올 치료 서비스를 추천 받아야 수도 있습니다.

이러한 일상적인 선별 검사와 간략한 개입 (SBI) 실습은 위험한 알코올 사용과 해외 연구에서 알코올로 인한 해를 감소 시키는데 효과적이었습니다 (Kaner et al., 2007).

The SBI approach has also been tested in New Zealand, in 15 general practices belonging to the Whanganui Regional Primary Health Organisation (Maynard & Paton, 2013) and also through a web-based intervention offered to University of Otago students with harmful drinking (Kypri, Langley, Saunders, Cashell-Smith, & Herbison, 2008). These show that SBI can be successfully integrated into routine primary care, with the right supports in place.

또한 SBI 접근법은 Whanganui Regional Primary Health Organization (Maynard & Paton, 2013)에 속한 15 가지 일반적인 관행과 유해한 술을 마시고 오 타고 대학 학생들에게 제공되는 웹 기반의 실험이었습니다. (Kypri, Langley, Saunders, Cashell-Smith, & Herbison, 2008). 이는 SBI가 일상적인 일차 진료에 성공적으로 통합 될 수 있음을 보여줍니다.

At present, many doctors are far less forward in asking patients about their alcohol use than their smoking status. A recent study of Wellington general practitioners (GPs) found that questions about alcohol were not commonly asked in patient consultations and screening tools for hazardous drinking were rarely used (Mules et al., 2012). This may be because GPs are stretched for time, being already expected to screen for half a dozen other risk factors or diseases, and are uncomfortable challenging the popular drinking culture (Sellman, Connor & Robinson, 2012). 

현재 많은 의사들이 환자에게 흡연 상태보다 사용에 관해 묻는 것이 훨씬 적습니다. 최근 웰링턴 일반 개업의 (GP) 연구에 따르면 환자 상담에서 유해한 음주에 대한 질문은 일반적으로 요구되지 않았으며 유해 음주에 대한 검사 도구는 거의 사용되지 않았습니다 (Mules et al., 2012). GP 시간을 들여 늘어나고, 이미 다른 위험 요소 또는 질병의 수십 가지에 대한 스크리닝이 예상되며 인기있는 음주 문화에 도전하는 것은  그들에게 불편한 일입니다. (Sellman, Connor & Robinson, 2012).

The Cancer Society of New Zealand has provided guidance for consumers of alcohol, because, as Dr Jan Pearson, Health Promotion Manager, Cancer Society, points out, “there is a lot of media around injuries and road deaths from alcohol but alcoholrelated cancer deaths are also high”. The Cancer Society recommends that all individuals limit their intake of alcohol, since there is no clear threshold below which alcohol is not carcinogenic.

뉴질랜드 암 협회 (Cancer Society of New Zealand)는 음주 소비자에 대한 지침을 제공했습니. 암 협회 (Cancer Society)의 건강 증진 관리자 인 얀 피어슨 (Jan Pearson) 박사는 다음과 같이 지적했습니다. "알코올로 인한 상해와 도로 사망자가 많은 미디어가 있지만 알콜 관련 암 사망은 또한 높다. 암 학회에서는 모든 개인이 알코올 섭취를 제한 할 것을 권장합니다.적정량 이하의 알콜 섭취가 암을 유발할 확률이 없다는 것이 밝혀진 바는 없습니다.

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