술이 건강과 공중보건에 미치는 긍정적, 부정적 영향-7

살이되는 정보 2018. 5. 21. 15:30
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Type of alcohol 알코올의 종류

Although there is an increasing body of evidence that alcohol (ethanol) itself has cardio protective properties, the question of whether there are different risks and benefits associated with the different types of alcoholic beverages (i.e. beer, wine and spirits) is still unresolved. Some epidemiological and experimental studies have brought support to the hypothesis that substances in wine have cardio protective effects in addition to those of ethanol. In ecological studies, in which the units of analyses are typically entire countries or regions, it has been shown that developed countries with higher wine consumption tend to have lower mortality from coronary heart disease. For instance, France has a low rate of cardiovascular disease despite high smoking rates and diet that is high in fat. This so-called French paradox has been explained by the fact that the French drink more wine than Americans and Finns, who have higher rates of cardiovascular disease. In support of this thesis, a large study from Copenhagen found with regard to all-cause mortality that there were large, significant beverage-specific differences in favour of wine. The results with regard to cardiovascular disease (in this case death from coronary heart disease) were nonsignificant and showed only very little decrease in risk amongst wine drinkers, which was in contrast to the effect on cancer.

 알코올(에탄올) 자체가 심장 보호 기능을 지니고 있다는 증거가 점점 늘어나고 있지만, 다양한 종류의 알코올성 음료 (, 맥주, 와인 및 주류)와 관련된 위험 및 이점이 어떻게 다른지에 대한 의문은 아직 해결되지 않았습니다. 일부 역학적 및 실험적 연구는 와인에 함유된 물질 중 에탄올 뿐만 아니라 다른 물질도 심장 보호 효과를 갖는다는 가설을 뒷받침 해줍니다. 분석 단위가 일반적으로 전체 국가 또는 지역인 생태학 연구에서, 와인 섭취가 많은 선진국은 관상 동맥 심장 질환으로 인한 사망률이 낮습니다. 예를 들어, 프랑스는 지방이 많은 높은 흡연율, 과식이에도 불구하고 심혈관 질환의 발병률이 낮습니다. 이 소위 프랑스 역설은 프랑스인이 심혈관 질환 발병율이 높은 미국인과 핀란드 사람보다 와인을 더 많이 마시는 차이로 설명됩니다. 이 논문을 뒷받침 할 때, 코펜하겐의 대규모 연구는 모든 원인으로 인한 사망과 관련하여 포도주의 영향이 있음을 발견했습니다. 심혈관 질환 (이 경우 관상 동맥 심장 질환으로 인한 사망)에 대한 차이는 유효하지 않았으며 와인 음주자들 사이에 위험 감소가 거의 없었으며 이는 암에 대한 영향과는 대조적이었다.


Also, a meta-analysis suggested that wine conferred a larger protective effect than other types of beverages, but the methods by which the studies controlled and did not control for different confounders were questioned. Biologic explanations for a more cardio protective effect of wine compared with beer and spirits include that substances in wine (besides the ethanol) have been shown to inhibit platelet aggregation and to slow oxidation of LDL, and a recent study showed differences in regard to development of abdominal obesity in favour for wine.

또한, 메타 분석에 따르면 와인은 다른 음료에 비해 더 큰 보호 효과를 나타냈지만 연구의 통제가능요인과 통제불가능요인에 대한 의문이 있습니다. 맥주와 증류주에 비해 와인의 심장 보호 효과에 대한 생물학적 설명은 포도당 (에탄올 외에)의 물질이 혈소판 응집을 억제하고 LDL의 산화를 늦추는 것으로 나타 났으며, 최근의 연구는 또한 복부비만 발생에 와인이 더 큰 영향을 끼치는것으로 밝혀졌습니다.

A confounding factor of the type-interaction may be drinking pattern. As mentioned previously, binge drinkers have a higher mortality from all causes than steady drinkers and with regard to cardiovascular disease, only those who are steady drinkers seem to have a beneficial effect of drinking light to moderately. Hence, if wine drinkers were steady drinkers and beer drinkers more likely binge drinkers, this may itself explain the differences. However, one study from Denmark showed that this does not seem to be the case because wine drinkers were more likely to binge than beer drinkers. However, some evidence indicates that the apparent favourable effect of wine is an artefact resulting from characteristics of the drinker rather than of the drink itself. A paper by Rimm et al. provides an overview of 10 cohort studies that have examined associations between beverage-specific alcohol consumption and risk of coronary heart disease. Results from these studies are far from unambiguous. For example, spirit intake was associated with a significantly increased risk of mortality from coronary heart disease in a Danish study and a significantly decreased risk of coronary heart disease in an American study. This diversity in results across countries does not point to a beveragespecific effect, but suggests that it is ethanol itself that is responsible for the decreased risk amongst light to moderate alcohol drinkers. Differences in results from country to country according to wine, beer and spirits may be attributable to socioeconomic or behavioural characteristics of wine, beer and spirit drinkers. 

알코올의 유형으로 인한 교란 요인은 음주 패턴 일 수 있습니다. 이전에 언급 한 바와 같이, 폭음하는 사람은 꾸준한 음주자보다 모든 원인으로 인한 사망률이 높으며 심혈관 질환과 관련하여 적당히 자주 마시는 것이 유리한 것처럼 보입니다. 따라서 와인을 마시는 사람이 꾸준한 음주자이고 맥주를 마시는 사람이 폭음하는 사람이 더 많을 경우 차이점을 설명 할 수 있습니다. 그러나 덴마크 연구에 따르면 와인 음주자가 맥주를 마시는 사람보다 폭음을 일으킬 확률이 높기 때문에 위와 같은 결과가 유효하지 않은 것으로 나타났습니다. 그러나 일부 증거는 와인의 명백한 유익한 효과가 음료 자체의 특성보다는 음료의 특성으로 인한 인공물임을 나타냅니다. 알코올 섭취와 관상 동맥 심장 질환 위험 사이의 연관성을 조사한 10 가지 코호트 연구의 결과는 명백합니다. 예를 들어, 증류주 섭취는 덴마크 연구에서 관상 동맥 심장 질환으로 인한 사망 위험이 유의하게 증가시켰고 미국 연구에서 관상 동맥 심장 질환의 위험이 현저히 감소한 것과 관련이 있습니다. 국가 간 결과의 이러한 다양성은 음료 특유의 효과를 가리 키지는 않지만 가벼운 알코올 중독성 음주자의 위험 감소에 책임있는 것은 에탄올 자체임을 시사합니다. 와인, 맥주 및 증류주에 따른 국가 별 결과의 차이는 와인, 맥주 및 증류주 음주자의 사회 경제적 또는 행동 특성에 기인 한 것일 수 있습니다.

In line with this, some studies have shown that certain factors are differently distributed amongst wine drinkers and non wine drinkers. For instance, wine drinkers are less likely to report suboptimal health, which in several studies has been shown to be a strong predictor of cardiovascular disease and all-cause mortality, and they also scored higher in intelligence tests than beer and spirit drinkers. Furthermore, in recent studies from the United States and Denmark, preference for wine was associated with a high intake of fruit, vegetables, fish, salad and frequent use of olive oil for cooking compared with preference for beer and spirits in both men and women. A high intake of fruit, vegetables and fish and a low intake of saturated fat have been suggested to reduce the risk of cardiovascular disease. Some epidemiological studies support the clinical and experimental suggestions of an effect of wine in addition to a light to moderate alcohol intake on cardiovascular disease, although the differences may be small and to a large extent may be because of confounding.

이와 관련하여 일부 연구에서는 와인을 마시는 사람들과 와인을 마시지 않는 사람들간에 특정 요소가 다르게 분포되어 있음을 보여줍니다. 예를 들어, 와인을 마시는 사람들은 심혈관 질환 및 모든 원인으로 인한 사망률에 대한 강력한 예측 인자로 여겨지는 몇 가지 연구에서 부적절한 건강 상태를 나타낼 가능성이 적고 맥주 및 증류주 음주자보다 지능 검사에서 더 높은 점수를 얻었습니다. 또한 미국과 덴마크의 최근 연구에서 포도주에 대한 선호도는 과일, 채소, 샐러드, 샐러드 및 남성용 및 여성용 맥주와 술에 비해, 조리용 올리브 오일의 빈번한 사용과 관련이 있습니다. 과일, 채소 및 소화 불량의 높은 섭취와 포화 지방 섭취의 감소는 심혈관계 질환의 위험을 감소시키기 위해 제시되었습니다. 일부 역학 연구는 포도당의 영향에 대한 임상적, 실험적 제안을 심혈관 질환에 대한 알콜 섭취량이 적거나 중간 정도이지만 차이가 작고, 다른 요인의 영향으로 인해 크게 나타날 수 있음을 시사합니다.

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